Szeged és környéke

2016.12.22. 08:58

Ösztöndíjat kap Kollár Martin: a SZIN egyik színpadán mutatkozhat be több ezer ember előtt

Szeged - 250 ezer forinttal támogatja a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft., valamint az Alkotó Ifjúságért Alapítvány a lapunk karácsonyi jótékonysági akciójában bemutatott Kollár Martint.

Arany T. János

– Az Alkotó Ifjúságért Alapítvány célja a nehéz anyagi helyzetben élő, tehetséges fiatalok előmenetelének segítése. Úgy döntöttünk, Kollár Martint 250 ezer forinttal támogatjuk, amit vásárlásra, tandíjra, útiköltségre, nevezési díjra fordíthat – mondta [namelink name="Jávorszky Iván"].


A Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója [namelink name="Szabó Sándor"] országgyűlési képviselővel, Szondi Ildikóval, az Alkotó Ifjúságért Alapítvány elnökével, önkormányzati képviselővel és Kolonics Erikával, a Szegedi Ifjúsági Napok fesztiváligazgatójával közösen jelentette be tegnap, hogy támogatják a lapunk karácsonyi jótékonysági akciójában bemutatott 14 éves, kübekházi Martint.


 A Kollár család – ahol az apuka közmunkás, az anyuka pedig gyógyíthatatlan beteg – minden pénzét Martin támogatására fordítja, aki zeneművésznek készül.


– Reméljük, mások is kedvet kapnak a támogatásra, hogy minél több rászoruló gyermeknek nyújthassunk segítséget – tette hozzá Jávorszky. Szabó Sándor beszédében a tehetséges fiatalok felkarolásának fontosságáról beszélt, [namelink name="Szondi Ildikó"] pedig azt mondta, reméli, egyre több, Martinhoz hasonló fiatalnak tudnak segíteni.


– A közeljövőben a SZIN valamelyik színpadán több ezer ember előtt mutatkozhat majd be Martin – tette hozzá Kolonics Erika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!