Szeged és környéke

2012.12.10. 16:59

Parkolás Szegeden: a havas, jeges helyeken is kell fizetni

Szeged – Most nincs „kegyelem": hiába vannak még szép számmal jeges, havas parkolóhelyek a fizető zónákban, mindenhol fizetni kell a várakozásért.

Garai Szakács László

Parkolás Szegeden: a havas, jeges helyeken is kell fizetni. Fotó: Frank Yvette (galéria)


Nem esett még elég hó... Ugyanis míg februárban egy héten át nem kellett fizetni a parkolásért Szegeden a fizető zónákban sem a lesett hó miatt, addig most decemberben nincs könnyítés.

A Szeparknál megtudtuk: szedik a pénzt a parkolásért, egészen addig, amíg más rendelkezést nem kapnak az önkormányzattól. – Nekünk még nem szólt senki, hogy ne ellenőrizzük a parkolójegyeket – tették hozzá az ügyfélszolgálaton.

Parkolás Szegeden: a havas, jeges helyeken is kell fizetni. Fotó: Frank Yvette (galéria)

[namelink name="Kósa János"], a polgármesteri hivatal környezet-gazdálkodási osztályvezetője azt mondta, jelenleg nem tervezik a parkolási díjak átmeneti eltörlését. – A szolgáltató folyamatosan takarítja a parkolóhelyeket. Az önkormányzathoz olyan jelzés nem érkezett, hogy nem tudnak megbirkózni a feladattal, így nincs okunk felfüggeszteni a díjfizetést – tette hozzá az osztályvezető, aki azt is megjegyezte, a parkolóhelyeket nagyon nehéz takarítani, hiszen a járdáról és az útról is ide „tolódik" hó.

Lehet, hogy ez a baj?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!