Szeged és környéke

2008.03.13. 20:44

Pénteken nyílik a szegedi tavaszi fesztivál

Szeged - Idén március 14-30. között rendezik Szegeden a kultúra és a művészetek színes csokrát, az ötödik tavaszi fesztivált.

Munkatársunktól

Fotóriporter kollégáink – Frank Yvette, Gyenes Kálmán, Schmidt Andrea, Segesvári Csaba –, valamint Básthy Gábor és Németh György felvételeiből nyílik tárlat ma délután 5 órakor a Dugonics téri Olasz, Román és Francia Intézet termeiben. Ez egyben az ötödik szegedi tavaszi fesztivál nyitórendezvénye, amelyen Elekes Zoltán fesztiváligazgató, Solymos László alpolgármester és Tóth Imre Tamás, lapjaink kiadóigazgatója mond köszöntőt. A hónap végéig tartó programsorozatban szerepel majd a népszerű színésznő, Kéri Kitty, aki kétrészes gyerekelőadásával lép fel a Belvárosi moziban.

Kiemelt program a Mindhalálig Beatles koncert: a Thália Színházban hosszú sikersorozatot megért azonos című előadás legszebb számaival. A zsidó hitközség dísztermében a modern és bluesos hangzást vegyítő Klezmer R’s együttes játszik, a Millenniumi Kávéházban pedig a dán Strange Party Orchestra ad jazzkoncertet. A teljes program a www.sztf.hu honlapon található.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!