Szeged és környéke

2007.09.20. 16:19

Pénteken sorsoljuk 7,5 milliós lakásunkat

Hölgyeim és uraim, kedves előfizetőink! <br>Ezen a napon önök közül valaki megnyeri a Délmagyarország és a Délvilág eddigi legnagyobb nyereményét, a 7,5 millió forint értékű lakást a szegedi Harmónia lakóparkban.

Hölgyeim és uraim, kedves előfizetőink!

Ezen a napon önök közül valaki megnyeri a Délmagyarország és a Délvilág eddigi legnagyobb nyereményét, a 7,5 millió forint értékű lakást a szegedi Harmónia lakóparkban.

A négy hónappal ezelőtt útjára indított Lépjen be! játékunk csúcspontjához érkezett: péntek délután, a lehető legnagyobb nyilvánosság mellett, parádés műsorral, ünnepi külsőségek közepette sorsoljuk fődíjunkat – stílszerűen a szegedi lakóparkban, a nyereménylakás előtt (Csaplár Benedek utca 4., földszint 6., a Tesco Áruház mögött). Fortuna, a szerencse istenasszonyának szerepét Lajtai Kati, a népszerű Crystal együttes szépséges énekese vállalta – ő húzza ki a nevezési szelvények tengeréből annak az olvasónknak a nevét, aki viheti minden idők egyik legnagyobb napilapos főnyereményét.

Szerencsedélutánunkra minden érdeklődőt szeretettel várunk! Négy órakor kezdünk mazsorettbemutatóval majd figyelő tekintetünket az égre vetjük, ugyanis onnét száll alá nyereménylakásunk kulcsa, profi ejtőernyősök segítségével. Az izgalmat ezután már csak azzal fokozhatjuk tovább, hogy sorsolunk – vendégeink és a közjegyző jelenlétében. Lehet, hogy köztünk lesz a nyertes, lehet, hogy nem, éppen ezért, nyereményjátékunk valamennyi résztvevőjét arra kérjük, fél 5 és fél 6 között legyenek telefonközelben (a játékszelvényen magadott számon), hogy a sorsolás után azonnal felhívhassuk közülük a legszerencsésebbet 7,5 milliós örömhírünkkel! És meghívjuk saját lakásszentelőjére – hogy „el ne késsen" az utazásban a Taxi 3 lesz segítségünkre.

Szerencsedélutánunk nem ér véget a fődíj sorsolásával. Előbb egy félórás Chrystal-műsorral kedveskedünk mindenkinek, majd ismét sorsolunk – értékes ajándékokat, de ekkor már csak a jelenlévők között. Ebben az utójátékban azok vehetnek részt, akik kivágják és magukkal hozzák az erre az alkalomra szóló játékszelvényt csütörtöki nyomtatott számunk 19. vagy pénteki nyomtatott számunk 12. oldaláról. Ma adjuk át a Lépjen be játékunk! szeptember 13-án kisorsolt ajándékcsomagjait is.
(A gépkocsival érkezők a lakópark bejáratánál, kollégánk segítségével, a Bálint Sándor utcában találhatnak parkolót.)

Legyen szerencséjük a Délmagyarországgal és a Délvilággal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!