Piros cipő és ajándékok

Reméljük, hogy sokan velünk játszanak péntek este, és piros cipellőben érkeznek a Marica grófnő Dóm téri premierjére.

Reméljük, hogy sokan velünk játszanak péntek este, és piros cipellőben érkeznek a Marica grófnő Dóm téri premierjére. Mivel a darabban a nőiesség szimbóluma a színpadon látható óriási piros cipő, a Szegedi Szabadtéri Játékok valamint lapunk úgy döntött: megajándékozzuk azokat a hölgyeket, akik a bemutatóra piros lábbeliben jönnek. A könyvtár bejáratánál várják őket a hoszteszek, akik egy-egy lezárt borítékot adnak a piros topánkás hölgyeknek. A borítékok ajándékokat rejtenek: ötvenen kétszemélyes belépőt kapnak a Rejtett szépségek című kiállításra, amely a Móra Ferenc Múzeumban tekinthető meg. Három hölgy párjával együtt gyertyafényes vacsorán vehet részt az újszegedi Kertvárosi vendéglőben. A legszerencsésebb hölgy a Fiat Rupesky Autóháztól kap kölcsön egy Fiatot egy egész hétvégére.

S hogy minden tökéletes legyen, Radics Edit stílustanácsadót kértük arra: segítsen eligazodni az öltözködés íratlan szabályai között. – A piros cipőhöz azonos árnyalatú kiegészítők viselése ajánlott. Lakkcipőhöz lakktáska és fénylő kiegészítők illenek, matt cipőhöz matt táska dukál – sorolta Radics Edit. – A pipacspiros lábbelihez arany ékszereket viselhetünk, a csipkebogyó árnyalathoz az ezüst, a fehér arany, a gyöngyház illik. Zárt cipőhöz kötelező a harisnya, legjobb a testszínű.

Extravagánsabb ruhához viselhetünk testszínű necc harisnyát is – feketét semmi esetre se vegyünk föl! –, szandálhoz nem kell harisnyát hordani. A piros, „dögös” cipőket a térd alatt vagy térd felett érő ruhához viseljük, jobban felhívja figyelmet a lábbelinkre és a lábunkra.

Szijjártó: Meglátjuk, ma mire jutunk
Mi arra törekszünk, hogy minden szomszédunkkal jó kapcsolatban legyünk – írta Szijjártó Péter.
3771 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 8 idős krónikus beteg
Már 1836-an gyógyultan távoztak a kórházból. Az aktív fertőzöttek száma 1436 főre csökkent.
Év végén rendezik meg a paksi Gastroblues Fesztivált
A november 30. és december 6. közöttre halasztott fesztiválon Robben Ford kivételével a júliusra tervezett program zenészei játszanak majd.
Majdnem forradalom lett az őszödi beszédből
A hangfelvétel nyilvánosságra kerülése heteken át tartó tüntetéshullámot indított el.
Ritkán látható hópárducokat észleltek egy kazahsztáni város közelében
A sebezhető fajok közé sorolt nagymacskát még a vadonban is csak nagyon ritkán látni, nemhogy városok közelében.
Az egyéniség
A minden idők legjobbjává választott Faragó Tamást bármiféle kategóriába felesleges beleerőltetni, Gyarmati Dezső találóan mondta róla, hogy ő személyesítette meg a vízilabdát.