Szeged és környéke

2014.10.17. 20:25

Plakátfosztás: 30 nap a határidő

Szeged - Sok helyen már leszedték az önkormányzati választás kampányában kihelyezett plakátokat, molinókat, de még bőven lesz mit eltakarítani a villanyoszlopokra és egyéb helyekre ragasztott nyomtatványokból.

Munkatársunktól

– Harminc napon belül kell eltávolítania a választási plakátokat annak, aki kitette, vagy akinek az érdekében kitették. Ha valaki ezt elmulasztja a határidőn belül, szankcióra nem kell, hogy számítson, mert azt nem rendelt hozzá a jogszabály – mondta [namelink name="Molnár László"], az önkormányzat Városüzemeltetési Irodájának vezetője. Ha az önkormányzat eltávolíttatja a környezetgazdálkodási céggel valamelyik plakátot, ezt a kihelyező költségére tudják csak elvégezni. November 13-áig tehát még van idejük a pártoknak az „utómunkákra". A korábbi tapasztalatok szerint a forgalmasabb helyekről időben eltűnnek a plakátok, de mindig akadnak olyan kisebb utcák, ahol találhatunk jó pár évvel régebbieket is – tudtuk meg az irodavezetőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!