Szeged és környéke

2019.07.30. 20:26

Pótfelvételit hirdet 180 szakon az SZTE

A Szegedi Tudományegyetem 11 kara és Tanárképző Központja hirdet több mint 180 szakon pótfelvételit alap, mester, osztatlan és felsőoktatási szakképzéseken.

Munkatársunktól

Pótfelvételit hirdet a jogi és orvostudományi, mérnöki és mezőgazdasági kar, a BTK, a GTK, a TTIK. Valamint az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar, a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, a Természettudományi és Informatikai Kar, a Zeneművészeti Kar és az SZTE Tanárképző Központja. Azok, akik nem nyertek felvételt, vagy nem is jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, augusztus 7-ig tehetik ezt meg. A ponthatárokat augusztus 26-án hozzák majd nyilvánosságra.Csak azok jelentkezhetnek – kizárólag elektronikus úton – akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel, vagy idén egyáltalán nem is jelentkeztek felsőoktatásba. A pótfelvételi során – a Mérnöki Kar Orosházán meghirdetett gépészmérnök szakjától eltekintve – kizárólag önköltséges képzések indulnak. A meghirdetett szakok listája a www.u-szeged.hu/potfelveteli-szte oldalon érhető el.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!