Szeged és környéke

2008.11.02. 19:51

Presztízs díj 2008: ötödik alkalommal rendezzük meg

Szeged - November 27-én este ötödik alkalommal rendezzük meg a Presztízs díjátadó gálát egy új helyszínen, a JATIK-ben. Az est bevételéből 1 millió forintot jótékonysági célra ajánlunk fel, ezúttal az Értünk – Szegedi Csecsemőotthoni Alapítvány számára.

Munkatársunktól

A Délmagyarország és a Szegedi Tudományegyetem Gazdasági Presztízs Díjára október 27-éig adhattak be pályázatot azok a vállalkozások, amelyek büszkék a gazdaságban elért eredményeikre. A héten ezeket a pályázatokat értékelik a szakemberek. Még nem sejteni, kik állhatnak fel november 27-én, a díjátadó gálán a József Attila Tanulmányi és Információs Központ (JATIK) színpadára. De arról már az összes információ rendelkezésre áll, milyen külsőségek közepette ünnepelhetjük a nyerteseket.

Idén már másodszorra kell belépőjegyet váltani a színvonalas műsort is kínáló gálára, hogy a bevételt jótékonysági célokra fordíthassuk. A belépőjegy ára 9900 forint, rendelni a 62/567-857-es tele-
fonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen lehet.
Noha a gálaműsor 19 órakor kezdődik, kérjük, hogy vendégeink már fél és háromnegyed 7 között foglalják el helyüket az asztaloknál. Ebben hoszteszek segítenek majd mindenkinek. Ezt követően Ördög Nóra, az est háziasszonya lép színpadra, és mind a 6 kategóriában kihirdeti a győzteseket. Előtte mindegyik kategória jelöltjeit a róluk készült kisfilmek segítségével megismerheti a közönség is. Egyedül Az év üzletembere kategóriában nem készülnek kisfilmek, mivel 2008-ban erre a díjra az alapítók jelölnek kiválóságokat a többi kategória pályázói közül.
A nagyérdeműnek Operett Reload koncerttel kedveskedünk, a Hot Jazz Band, a Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band és az Adagio művészeinek közreműködésével.

Tavaly még lapunk üres nyomdacsarnokában tartottuk a díjkiosztót, idén a JATIK ad otthont a gálának. Fotó: Frank Yvette

Tavaly még lapunk üres nyomdacsarnokában tartottuk a díjkiosztót, idén a JATIK ad otthont a gálának. Fotó: Frank Yvette
Csecsemőotthon kapja a pénzt

Az est bevételéből 1 millió forintot adunk át jelképesen az Értünk – Szegedi Csecsemőotthoni Alapítványnak, amely a 6 éves korukig csecsemőotthonban nevelkedő gyerekeket segíti. Vezetője, Kothencz Edina főorvos elmondta: nagyon örül a felajánlásnak, óriási dolog, hogy ekkora pénzösszeghez jutnak, hiszen eddig csak az adózók 1 százalékaiból, valamint magánszemélyek adományaiból gazdálkodhattak. A kicsik életminőségének javítása a cél, programokra, játékokra költik az összeget, és olyan közeget teremtenek a gyerekek számára, amelynek segítségével könnyen beilleszkedhetnek a családokba.

A menü

A svédasztalos vacsorán hideg előételként többek között jércekoktél, mini kaszinótojás, töltött paradicsom és különböző hideg saláták várják a vendégeket. A leves malaccombból készült pikáns kapros ragu, zöldséges batyuval. A főételek között a legnagyobb a választék: roston csirkemell kandírozott gyümölccsel, bőrős karaj Pékné módra pezsgős káposztával, őszibarackkal töltött pulykamell szezámmagos bundában, csirkecsíkok Tenkes módra, sertés szűz gratinírozott zöldséggel szerepel a kínálatban. A vegetariánusok ehetnek rántott camembert áfonyával, magvas cukkínit rántva, és sült zöldségeket is.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!