Szeged és környéke

2019.05.03. 21:39

Prezentációkkal versenyeztek az Agórában

Magyarország legnagyobb üzleti prezentációs tehetségkutatóját tartották pénteken a Szent-Györgyi Albert Agórában.

Timár Kriszta

Magyarország legnagyobb üzleti prezentációs tehetségkutatóját tartották pénteken a Szent-Györgyi Albert Agórában, ahol 8 hazai egyetem hallgatói mérhették össze tudásukat. A verseny célja, hogy a fiatalok profi előadóvá váljanak, hiszen a munka világában ez az egyik legértékesebb tulajdonság.


Az idei Prezilimpia témája a telekommunikáció volt. Nyolc versenyző tartott erről prezentációt, melyre előre felkészülhettek. A prezentációs karaoke lényege viszont, melyen öten indultak, az volt, hogy a 8 diás, ütemezett vetítést látva rögtönözzenek egy kétperces előadást.

 

A produkciókat szakmai zsűri értékelte. Fotók: Török János

A produkciókat szakmai zsűri értékelte, melyben Gundel-Takács Gábor televíziós műsorvezető, Suba János, a Vodafone Magyarország vállalati kommunikációs igazgatója, Németh Zoltán prezentációs specialista és tréner, Kecsmár Zsuzsa, az Antavo marketingvezetője és Tóth Gábor, a PC Trade ügyvezetője foglalt helyet. A verseny első három helyezettje pénzdíjat kapott, de voltak támogatói ajándékok is.

 

Budai J. Gergő, a Vodafone vezérigazgató-helyettese elmondta, mivel az idei téma a távközlés, természetes volt, hogy a rendezvény mellé állnak.

 

– Csongrád megyéből indult a Digitális Iskolaprogramunk, így ez a régió egyébként is közel áll hozzánk. És szívesen támogatunk minden, diákokat segítő rendezvényt

– tette hozzá. A Vodafone két különdíjat is átadott: a prezentációs karaoke két legjobbja egy-egy tabletet kapott.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!