Szeged és környéke

2019.03.20. 09:34

Regisztrálja kerékpárját a rendőrségen! - Mutatjuk mikor teheti ezt meg

Azt is eláruljuk, mit vigyen magával a rendőrségre.

délmagyar.hu

Idén első alkalommal van lehetőség a Szegedi Rendőrkapitányságon a szervezett kerékpár-regisztrációra. Csütörtökön várják az érdeklődőket. - írja Police.hu.


A Szegedi Rendőrkapitányság kerékpár-regisztrációt szervez 2019. március 21-én 13 és 17 óra között.

A szakemberek a Párizsi körút 16-22. szám alatt várják a "BikeSafe" programba jelentkezőket.


A regisztráció célja a kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált biciklik beazonosítása. A regisztráció alkalmával a kétkerekűek mindegyikére egy biztonsági matrica kerül jól látható helyre, ami vizuálisan megjeleníti a regisztráció tényét. A kerékpár tulajdonosa egy adatlap kitöltésével nyilatkozik saját, valamint biciklije adatairól.


A rendőrök várják azon kerékpár-tulajdonosokat, akik szeretnék kihasználni az ingyenes regisztráció előnyét, és akik az előző alkalommal nem tudtak részt venni a regisztrációs napon.

A regisztrációhoz hozza magával a következőket:

- kerékpárját

- személyazonosító igazolványát

- kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, garanciajegy, adásvételi szerződés).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!