Szeged és környéke

2008.09.26. 14:44

Rendkívüli közgyűlést akar a megyei ellenzék

Szeged - Rendkívüli ülés összehívását kezdeményezi a Csongrád Megyei Közgyűlés MSZP-SZDSZ frakciója, s háromtagú vizsgálóbizottság felállítását javasolja annak feltárására, mi is történt pontosan Magyar Anna, a közgyűlés elnöke és Csonkáné Balda Ilona főjegyző között.

Delmagyar.hu

Ezt mai sajtótájékoztatóján jelentette be Kozma József. Az MSZP megyei frakciójának vezetője „megdöbbentő, példa nélküli esetnek" tartja a történteket, amely azonban szerinte az elmúlt két év egyenes következménye. Gazdag János képviselő úgy fogalmazott: a megyei kinevezésekben történt több hibás döntés – például a makói, szentesi középiskolák igazgatóinak esete – és az üzemorvos-ügy is hozzájárult ehhez. Simicz József frakcióvezető-helyettes pedig kijelentette: Magyar Anna tisztsége, a közgyűlés és Csongrád megye méltóságát is súlyosan megsértette, ezért nem maradhat pozíciójában.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!