Szeged és környéke

2014.01.24. 12:58

Retek utcát az ág is...

Szeged – Eltört egy vízvezeték. Már javítják, de eltart még egy ideig.

Munkatársunktól

Ideiglenesen kijavították az ivóvízvezeték hibáját a vízmű szakemberei a József Attila sugárút Retek utcai sarkán. A hidegvíz-szolgáltatás átmenetileg szünetelt a környéken, de mostanra az is helyreállt. Maróti Tibortól, a Szegedi Vízmű Zrt. víz- és csatornahálózati üzemvezetőjétől megtudtuk, a tűzcsap bekötése hibásodott meg. Előreláthatólag a jövő hét elején cserélik ki a bekötést, de ahhoz majd az úttestet is fel kell bontani a kanyarodó sávban.

Retek utcát az ág is... Fotó: Schmidt Andrea (galéria)


Korábban írtuk:

Egy 150 milliméter átmérőjű ivóvízvezeték tört el a Retek utca és a József Attila sugárút sarkán. A vízmű szakemberei megkezdték a hiba elhárítását. Óvatosan, figyelmesen közlekedjenek a környéken, mert a munkagépek elfoglalják a József Attila sugárúton a Retek utca felé kanyarodó sávot. Víz még van, a vízmű még nem zárta el a vezetéket. Meg sár is van: a Retek utcában egészen a Szamos utcáig folyt a saras víz...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!