Szeged és környéke

2008.02.14. 21:32

Rómáig csókolózták magukat Melindáék

Szeged - Csókkirályokat avattak szerda éjjel Szeged legnagyobb szórakozóhelyén, a Sing-Singben. Rómába szóló repülőjegyet nyert az a pár, amelynek tagjai legtovább, két órán át csüngtek egymás ajkán.

Bobkó Anna

– Minden csók Rómába vezet. De egy ma biztosan – kiáltotta viccesen a mikrofonba szerda éjjel a Sing-Sing DJ-je, amikor Szeged legnagyobb szórakozóhelyén fiatal párok csókolóztak a színpadon. Ez magában nem is lett volna olyan meglepő, ez alkalommal azonban tétje volt a puszilkodásnak: amelyik pár a legtovább bírta, Rómába szóló repülőjegyet nyert.

– Ha nem muszáj, nem mondanánk semmit magunkról, a szüleink nagyon konzervatívak – hárította el kérdésünket az a két szőke hajú lány, akik elsőként jelentkeztek a játékra, amely nem kizárólag szerelmes pároknak szólt. A két barátnőn kívül három hagyományos fiú-lány párost hívott fel a színpadra a Rádió 88 műsorvezetője, Tóth Géza és a Sing-Sing ügyeletes hangulatfelelőse, Gedzó.

Kovács Melinda és Gyuris István (képünk előterében) megnyerték a Rómába szóló repülőjegyeket. Fotó: Frank Yvette (Képgaléria)


A nézelődők között akadt, aki fintorgott, mások a bevállalós lányoknak szurkoltak, mint ahogyan a főiskolás Zombory Dávid is. – Elég exhibicionisták a párok, de két repülőjegyért én is bevállalnám. A két lánynak szurkolok, nagyon erotikusan csinálják. Egyébként nem lepődöm meg a produkción, sokkal durvább dolgokat is láttam már itt – fogalmazott.

Az első pár kevéssel két óra előtt adta fel a versenyt. – Bulizni jöttünk, ezt pedig akár reggelig is el lehetett volna húzni, de én hétre megyek dolgozni – indokolta döntését Imre, aki legjobb barátnőjével indult a versenyen, heccből. Pedig nem kellett volna sokkal tovább bírniuk a győzelemig, ugyanis fél háromkor lejárt a versenyre szánt idő. Ekkor azonban még mindig három pár nyelvelt elszántan a színpadon. A műsorvezetők ezért a közönség segítségét kérték: amelyik párnál a leghangosabban tapsoltak, az vihette a repülőjegyeket. Gyuris István és barátnője, Kovács Melinda bizonyult a bulizók számára legszimpatikusabbnak.

– Nagyon örülünk a nyereménynek, direkt ezért jöttünk ma ide. A napokban ünnepeljük a 14. hófordulónkat, amire nagyon szép ajándék lesz a római utazás – mondta boldogan Melinda.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!