Szeged és környéke

2017.06.17. 13:19

Rosszul választott sofőrt a hatvan éves szatymazi férfi

Ivott is, jogsija sem volt, megfogták a rendőrök. Ne vezessenek részegen!

Eljárás indult egy szatymazi férfival szemben június 16-án. Előző nap közúti ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a 60 éves férfi a saját gépkocsijában utasként utazott, de az autója vezetését úgy adta át 51 éves ismerősének, hogy tudta a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel. Továbbá az intézkedő rendőrök alkoholtesztert alkalmaztak a sofőrön, ami pozitív eredményt mutatott - írta a police.hu.

 

Figyelem!


A jármű vezetését csak olyan embernek adhatjuk át, aki rendelkezik a megfelelő vezetői engedéllyel, továbbá annak vezetésére alkalmas állapotban van! A szeszesital fogyasztás hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek, lassabban mozognak a szemet mozgató izmok, és a mentalitásban is kedvezőtlen változások történnek. Soha ne üljön ittasan gépi meghajtású jármű volánja mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet láthatóan ittas személy vezet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!