Szeged és környéke

2019.07.27. 10:09

Röszkénél kelne át a határon? Ne tegye!

Négy órát kell várakozni a kilépő oldalon. Mutatjuk, melyik átkelőket válassza!

Négy órát kell várakozni a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán Szerbia felé a személyforgalomban szombat hajnalban - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Az utazók választhatják a tompai és a hercegszántói átkelőt, ott kisebbek a sorok - írták. A bácsalmási, a bácsszentgyörgyi, a tiszaszigeti, valamint az ásotthalmi és a röszkei közúti határátkelőhelyek 7 órakor nyitnak, az utóbbi kettő hosszabbított nyitvatartással üzemel - olvasható a közleményben.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!