Szeged és környéke

2019.07.23. 15:52

Sanghaji diákok látogattak a szegedi rendőrségre

A Szegedi Tudományegyetem és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közt fennálló együttműködés keretein belül a Sanghaji Egyetem 22 hallgatója érkezett a főkapitányságra.

Munkatársunktól

A kínai hallgatókat és kísérőjüket prof. dr. Fantoly Zsanett egyetemi tanárt hétfőn Rádi Norbert r. ezredes a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi főkapitány-helyettese fogadta. A látogatás célja az volt, hogy a jogi tanulmányokat folytató vendégek betekintést nyerhessenek a magyar rendőrség munkájába. A főkapitány-helyettes előadásában – a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szervezeti felépítésének bemutatása mellett – ismertette a tanulókkal a rendőrségre háruló bűnügyi, rendészeti és határrendészeti feladatokat.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Az előadást követően a diákok a bűnügyi technikai munkával és daktiloszkópiával, továbbá a kábítószerrel kapcsolatos vizsgálatokkal, valamint a ballisztikával is megismerkedhettek - írta a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!