Sikeres Autórevü

Bezárta kapuit a Hangár Autórevü 2005, a hétvége sikeres autókiállítása a Gellért és Fiai Consulting Kft. rendezésében.

Péntek délutántól vasárnap estig tartott nyitva a Hangár Expó- és Konferencia-központban a hagyományos Autórevü, melyen idén is a legjobb autómárkákkal ismerkedhettek meg az érdeklődők. A Hangár Autórevü nem csupán egy szakkiállítás kívánt lenni – mondta ifj. Gellért Ákos, a rendezvény szervezője –, hanem ahhoz kapcsolódó programok sorozata. Így az érdeklődők ismét láthattak Streetfighter- és motokrossz-bemutatókat, autós ügyességi versenyeket, big crash törésbemutatókat. Szombaton a szegedi országos Lada-találkozó résztvevői is beköszöntek a Hangárra, azt követően, hogy tettek egy kört a városban. A vásárvárosban eltöltött egy óra alatt gumifüstöléssel is szórakoztatták a vendégeket.

– Jól sikerült a rendezvénysorozat, szerencsénk volt az időjárással is. Vasárnap délután sokan kíváncsian voltak a 60 km/órás frontális ütközést szimuláló darus bemutatóra, amit a rendőrség baleset-megelőzési szakembereivel közösen elrettentésül tartottunk – értékelte az Autórevüt tegnap este ifj. Gellért Ákos. Zárásul a Délmagyarországgal közösen meghirdetett játék győztesét is kisorsolták: a deszki Kardosné Papp Éva egy hónapon át ingyen használhat egy C4-es Citroënt a ZXM Kft. jóvoltából. A szegedi Novai György egy hétig vezetheti a Porsche Szeged egyik autóját, az ugyancsak szegedi Kókai István a Pappas Autó gépkocsiját kapja meg egy hétre.

szponzorált tartalom
MVM EDISON 2020 – Verseny az innovatív megoldásokért
Repülősök is emlékeztek
A hazai repülős társadalom is megemlékezett a trianoni békediktátum századik évfordulójáról országszerte, így Szegeden is.
Több mint tízezer első világháborús és régi erdélyi fotót tesz közzé az OSZK (videó)
Új tartalomszolgáltatást indít az Országos Széchényi Könyvtár a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából.
Hidegfront érkezik pénteken, heves zivatarok is kialakulhatnak
A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 26 fok között alakul.
Gulyás Gergely: túl tudtunk élni, mert túl akartunk élni (videó)
Trianon tanulsága, hogy a nemzet még az országnál is fontosabb.
A honosítás volt a nemzetpolitika legfontosabb tette
Nemzeti színű szalagokkal emlékeztek a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal munkatársai a trianoni békediktátum 100. évfordulóján.
Újabb kínai várost hódított meg a magyar okosparkolás
Immár két kínai városban is magyar fejlesztésű okos parkolási rendszert használnak.