Szeged és környéke

2019.04.03. 12:52

Statisztákat keresnek a Dóm téri Titanichoz

Somogyi Szilárd és Barta Viktória, a Titanic rendezője és koreográfusa május 4-én, szombaton 10 órakor a Reök-palotában választja ki a Szegedi Szabadtéri Játékok nyári, Dóm téri produkciójának statisztáit.

Munkatársunktól

A Magyarországon eddig még sosem látott musicalbe nagykorú férfiakra és nőkre egyaránt szükség van. Felső korhatárt nem szabtak. Ami a legfontosabb, hogy a jelentkezők a szegedi próbaidőszak és az előadások teljes időtartama alatt vállalni tudják a részvételt a produkcióban. Tehát július 25-étől augusztus 20-áig.


Az önéletrajzokat a titanic. [email protected] címre várják. A Szegedi Szabadtéri Játékok csapata kéri, hogy a jelentkezők tüntessék fel korábbi színpadi tapasztalataikat, előképzettségüket és persze a telefonszámukat a későbbi egyeztetés miatt. Ezt április 24-éig tehetik meg.


A Broadway-sikert arató musicalt öt Tony-díjra jelölték, és el is nyerte mindet, köztük a legjobb musicalnek járó elismerést is. A Dóm téren augusztus 9-én tartják az ősbemutatót, majd további öt estén is láthatja a közönség a darabot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!