Szeged és környéke

2019.03.31. 11:14

Szabadidős turisztikai attrakciókat terveznek Sándorfalván

335 ezer eurós uniós támogatásból jövő héten kezdődik annak az egyéves projektnek a megvalósítása, amelynek célja a természeti és kulturális értékek rehabilitációja Sándorfalván és Törökbecsén.

Munkatársunktól

A program során Sándorfalván bivalyrezervátumot hoznak létre, és olyan GPS-alapú mobilalkalmazást fejlesztenek, amely körbevezeti a látogatót a kisvárosban, bemutatva a helyi nevezetességeket. A projekt részeként kiépítik Sándorfalva városmarketingjét is azért, hogy a település szabadidőparkját, a Nádastót Csongrád megye legnépszerűbb szabadidős turisztikai attrakciójává tegyék. A pályázatban különféle eszközöket is beszereznek, ennek folyamata jelenleg is zajlik.


A tavaly októberben megrendezett „PhotoSafari" rendezvény is a projekthez kapcsolódik: a Sándorfalva és környékének természeti értékeiről profi fotósok által készített fényképeket felhasználják a projektben megjelenő kiadványokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!