Szeged és környéke

2012.08.28. 13:10

Szamárversenyről a rendőrségi fogdára

Az ital lett a veszte annak az 50 éves ásotthalmi férfinak, akit tegnap vett őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse.

Delmagyar.hu

Szamárversenyen volt Szerbiában a középkorú férfi, majd amikor a hajnali órákban erősen ittas állapotban hazaért ásotthalmi tanyájára, összeveszett a feleségével, aki kihívta a rendőröket. Az intézkedő járőröknek azonban feltűnt, hogy a férfi udvara tele van olyan dolgokkal, amelyek nagy valószínűséggel bűncselekményből származnak.

Elszámoltatása során kiderült, hogy Ásotthalomról és Mórahalomról tucatnyi kerékpárt lopott el a nyári időszakban, valamint ő járt egy helyi presszóban és egy tanyán is. Kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Azt mondta a rendőröknek, hogy mivel nincs munkája, így akart pénzt szerezni.

A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse őrizetbe vette és lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!