Szeged és környéke

2014.07.09. 21:57

Százezres licit a Parma-mezre

Szeged - Százezer-száz forintot ajánlott fel az FC Parma futballcsapatának mezéért egy olvasónk, aki e-mailben licitált. Levelében ezt írta: „A Parma-mezre a licitem 100.100 forint, azaz egyszázezer-egyszáz forint!" A licitálóval sajnos nem sikerült beszélnünk, kéréseinkre lapzártánkig nem kaptunk választ. <br>

Munkatársunktól

Mint megírtuk, az FC Parma-mezt a szegedi önkormányzat árverezi el lapunk segítségével. A különleges szerelés kikiáltási ára 10 ezer forint. Az árverésen befolyt összeget a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány kapja meg.

A Szeged és Parma közti több mint húszéves testvérvárosi kapcsolat eredményeként [namelink name="Federico Pizzarotti"], Párma polgármestere ajánlotta fel a limitált kiadású mezt, amelynek érdekessége, hogy a brazíliai világbajnokságon a válogatottban is szereplő [namelink name="Antonio Cassano"] viselte azt a sajtóbemutatón. Szeged előtt Ferenc pápa kapta meg az első mezt, míg az olasz államfő, [namelink name="Enrico Letta"] a második szerelés tulajdonosa lett.

Korábban írtuk:
Az FC Parma limitált mezét árverezzük

A mez, amire licitálni lehet

A mez, amire licitálni lehetA csapatot 1913-ban alapították. Az azóta eltelt 100 év alatt többek között két UEFA-kupát, egy Kupagyőztesek Európa-kupáját, egy Európai Szuperkupát, három Olasz Kupát és egy Olasz Szuperkupát nyert. A csapat 2013-ban ünnepelte a centenáriumát, ebből az alkalomból a mezszállító szponzoruk 22 limitált kiadású szerelést bocsátott a csapat rendelkezésére. Ezt a szerelést egyetlen alkalommal, 2013. december 15-én a Cagliari elleni mérkőzésen viselték a csapat játékosai.

A Szeged és Parma közötti több mint húszéves testvérvárosi kapcsolat eredményeként [namelink name="Federico Pizzarotti"], Parma polgármestere felajánlott egy limitált kiadású mezt, hogy egy árverésen a befolyt összeget jótékony célra fordítsák. A mez érdekessége, hogy a brazíliai világbajnokságon a válogatottban is szereplő [namelink name="Antonio Cassano"] viselte azt a sajtóbemutatón. Szeged előtt Ferenc pápa kapta meg az első mezt, míg a korábbi olasz kormányfő, [namelink name="Enrico Letta"] a második szerelés tulajdonosa lett.

Az árverésen befolyt összeget a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány kapja meg. Az FC Parma-mez kikiáltási ára 10 ezer forint. Licitálni a [email protected] e-mail címen lehet. A mez megtekinthető július 13-áig a Suncity Karneválon a Rádió 88 standjánál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!