Szeged és környéke

2015.05.14. 19:11

Szegeden forgat a Konyha

A Szepesi Mátyás vezette Konyha zenekar pénteken Szegeden forgat klipet. A rajongók jelentkezését várják, hogy részei legyenek Cukor, só című dalhoz készülő videónak. <br>

Kiss Tímea

„Liszt, tojás, cukor, só /A só legyen az utolsó/Vodka, szóda, meszkalin/Átrepülünk a nappalin – énekli a Konyha zenekar pénteken Szegeden, ugyanis a napfény városában klipet forgatnak Cukor, só című dalukhoz, amelyhez szereplők jelentkezését várják.

– Egyre több gerillavideós csapat készít különleges klipeket, pont arra gondoltam, de jó lenne a péntek esti, szegedi JATE-koncertünk alkalmával a városban filmezni. Erre megkeresett a SoundCity Szeged nevű zenés-videós-irodalmi projekt, hogy készítsünk videót az egyik dalunkhoz – magyarázta a „garázsrockot" játszó formáció frontembere, a Magashegyi Undergroundból is ismert [namelink name="Szepesi Mátyás"].

– Ha már videót készítünk, szeretnénk bevonni a közönséget és a barátainkat, ezért várjuk mindenki jelentkezését, aki szerepelne az élőzenés klipünkben – utalt arra az énekes, hogy a Facebook-oldalukon, üzenetben jelentkezőket szívesen látják a pénteken, 17:30-kor kezdődő forgatásra. A frontember elárulta, hogy autentikus, szabadtéri helyszínt választottak, de a részleteket csak az üzenetíróknak árulják el.

A Cukor, só című dal az új albumon hallható – meg a pénteken a szegedi koncerten.



– Nagyon-nagyon izgulok és nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a forgatásra. Tizenéve játszom rendszeresen Szegeden. Bár rokonom nem él a városban, csak olyan lányokkal jártam eddig, akinek volt legalább egy szegedi nagymamája. Valamiért a „szegedi nagyi" állandóan visszatérő jelzős szerkezet az életemben. Nagyon szeretem a várost, remélem, fogok még egyszer a Virág Cukrászda teraszán reggelizni, mert azok felejthetetlen, szuper kezdései voltak a napnak – árulta el Szepesi Mátyás.

Ha a közös reggeli nem jönne össze, a Konyha zenekarral éjszakázni lesz lehetősége a kamerától ódzkodó szegedieknek is, ugyanis május 15-én este a JATE Klubban koncertezik a banda. A 30Y fellépése előtt az új, Elmentek a szörnyek című lemezüket mutatják be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!