Szeged és környéke

2007.12.18. 19:39

Szegeden járt Bódi Sylvi, Magyarország első playmate-je

Szeged - Egy szegedi barátja meghívására a Tisza-parti városban járt az ország legelső nyuszilánya. Bódi Sylvivel meztelen fotóiról, őrangyaláról és „kamuesküvőjéről" a Fekete Sas utcai kaszinóban beszélgettünk.

Bobkó Anna

– Járt már Szegeden?
– Többször is. Egy szépségverseny kelet-magyarországi döntőjét nyertem meg itt 1998-ban, egyszer pedig egy rádióműsorban szerepeltem. Néhány barátom itt él, most látogatóba jöttem egyikükhöz.

– Szereti a szerencsejátékokat?
– Imádok black jackezni, mert nagyon jók a megérzéseim, de nagyon ritkán játszom. Egyébként többször dolgoztam már kaszinó- és játékgép-kiállításon. Londonban éveken keresztül egy amerikai cég háziasszonya voltam. Nekik köszönhetően sok helyen jártam Monte-Carlótól kezdve Berlinen át a világ játéktermeiben és kaszinóiban.

Első fotó tizenhárom évesen

– Szerencsés a játékban?
– Igen.

– És az életben?
– Ott is. Mindig is úgy éreztem, hogy Isten a tenyerén hordoz. A családom és barátaim mellettem állnak és támogatnak. Nagy szükségem is van erre, hiszen a mi szakmánk – bár úgy látszik, mindig boldog, mosolygós és csillogó-villogó –, valójában nem fenékig tejfel.

– Fiatal debreceni lányként hogyan kezdte a modellkedést?
– Tizenhárom éves koromban fotóztak először. Művészi fotós készített rólam képeket. Vicces, hogy akkoriban nagyon büszke voltam a sorozatra, most azonban látom, hogy sután álltak a lábaim, félszegen pózoltam. Ettől függetlenül imádom ezeket a képeimet is.

Bódi Sylvi szerencsés az életben és a játékban is. Fotó: Segesvári Csaba
– Emlékszik még az első meztelen fotózásra?
– Egészen fiatal korom óta „zaklattak" a fényképészek, mivel hamar elkezdtem nőiesedni. A szüleimmel egyszer felmentünk Pestre, azért hogy egy fotós megmutathassa, milyen képeket szeretne rólam készíteni. Láttuk, hogy nagyon szépek, de fedetlen keblekkel ábrázolta a modelleket. Akkor még úgy gondoltuk, ez nem nekem való. Egészen húszéves koromig azt mondtam, rólam soha nem fognak meztelen képek készülni. Huszonegy évesen azonban valami megváltozott bennem, úgy éreztem, meg kell élnem ezt is. Két évig nívós magazinokban szerepeltem, amire a mai napig nagyon büszke vagyok. Ez és Az év playmate-je verseny hozta meg az ismertséget és az átütő sikert. Nagyon jópofa korszak volt, de amilyen gyorsan jött, úgy el is múlt. Már nem vállalok meztelen fotózást. A 2008-as naptáramban művészi, érzéki fotográfiák szerepelnek, amelyeken ruhában pózolok. Sokkal többet adok így magamból, mintha meztelenül állnék.

– Gondolom, egyszerre több férfi versenyezne a kegyeiért. Van most párja?
– Nincs. Egyedül vagyok, és nagyon jól érzem így magam. Harmóniában élek önmagammal, és a két kandúr macskámmal.

Bódi Sylvi – A legfontosabb adatok

Született: 1981. április 11-én, Debrecenben
Magassága: 170 centiméter
Szeme: zöld
Csillagjegye: kos
Súlya: ~55 kilogramm
Mellbőség: 100 centiméter
Derékbőség: 63 centiméter
Csípőbőség: 90 centiméter
Haja: barna
Családi állapot: hajadon

„A szerelem egy tiszta érzés"

– Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy nem szeretne férjhez menni, de szívesen megrendezné a saját álesküvőjét. Miért?
– Nem mondom, hogy soha, de a közeljövőben még nem tervezem azt, hogy férjhez megyek. Valószínűleg később sem, de egy kamuesküvőt tényleg szívesen rendeznék. Pappal, menyasszonyi ruhával, vendégekkel, szóval mindennel, ami csak egy esküvőhöz kell. Azt gondolom, hogy a szívügyekben nincs szükség jogi döntésekre, a szerelem egy tiszta érzés. Két ember legyen azért együtt, mert szívből szeretik egymást.

– Milyen az a férfi, akinek ki tudná mondani az igent?
– Az a férfi nem dohányzik, lehetőleg vegetáriánus, mint én. Érdekes, őszinte, humoros, ápolt, a tenyerén hordoz, és figyel rám, tisztel engem. Persze legyen jóképű és vonzó is. Lehetne még hosszasan sorolni az igényeket, de ezek a legfontosabbak.

Őrangyal vigyáz rá

– Modellként a teste a „munkaeszköze". Ennek ellenére veszélyes extrém sportokat űz: wakeboardozik, síel, bungee jumpingozik, helikopteren repül, és ez csak néhány a szenvedélyei közül. Miért választotta éppen ezeket?
– Nincs félelemérzetem. Olyan korlátlan vagyok, mint egy gyerek, amikor megszületik. Sebesség, magasság, gyorsaság nem tart vissza. Van egy őrangyalom, aki vigyáz rám, így tudom, hogy nem eshet bajom. Mindent kipróbálok, de ha érzem, hogy valami nagyon veszélyes, nem hívom ki a sorsot magam ellen.

– Őrangyal? Mire vagy kire gondol?
– Mindenkinek van őrangyala, aki megmenti a veszélyes helyzetekben. Évekkel ezelőtt volt egy nagyon súlyos autóbalesetem. Totálkárosra törtem az autómat, mégis úgy szálltam ki belőle, hogy csak néhány karcolás esett rajtam. Miközben lesodródott az útról és bukfencezett az autó, hallottam egy hangot, amely megnyugtatott: semmi baj nem történhet velem. Azóta biztos vagyok abban, hogy odafentről vigyáznak rám.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!