Szeged és környéke

2019.06.12. 16:37

Szegedi Fidesz: újabb két évre kapott bizalmat a vezetés

A Szegedi Fidesz elnökét és elnökségét újraválasztották a városi pártszervezet tisztújításán, így a helyi Fidesz egységesen és egy nagy Európai Parlamenti választási győzelemmel a háta mögött fordul rá az őszi önkormányzati választásokra.

delmagyar.hu

A napokban lezajlott tisztújításon újraválasztották a Szegedi Fidesz élére Bartók Csaba elnököt, valamint az elnökség valamennyi tagját, ezzel a Fidesz egységesen vág neki az őszi önkormányzati választásoknak. Ezt a választást a legnagyobb, és legszervezettebb helyi politikai közösség kiemelt fontosságúnak tartja Szeged jövőjét tekintve.


"Az EP-választásokon egyedül több szavazatot szerzett a Fidesz-KDNP, mint az MSZP és a DK együttvéve. Az eredmény arra kötelezi a Szegedi Fideszt, hogy ősszel mindent megtegyen azért, hogy új, gazdaságilag is sikeresebb pályára állítsa a várost. Ősszel a város jövőjéről döntünk. Zárjunk le egy gazdaságilag sikertelen korszakot a városban!" - mondta Bartók Csaba, hozzátéve: "Nekünk Szeged az első!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!