Szeged és környéke

2017.11.08. 08:56

Szegedre is megérkezett a Rádió 1! Már nálunk is szólnak Balázsék

Már a szegediek is hallhatják Sebestyén Balázsékat, az igazi mai slágereket és a legismertebb hazai lemezlovasokat is. A csongrádi megyeszékhelyen az FM 87,9 Mhz-es frekvencián szól majd a Rádió 1.

Sokan érdeklődtek Csongrád megyéből az elmúlt hónapokban, de végre örülhetnek a szegediek: mostantól ők is hallhatják reggelente az éterben Sebestyén Balázsékat!


2016-os újraindulásakor az volt a Rádió 1 célja, hogy hamarosan az ország összes megyeszékhelyén elérhetők legyenek az igazi mai slágerek és a legnépszerűbb rádiós műsorvezetők is, így Szeged minden szempontból kiemelt fontosságú város. A Radio Plus Kft. és az Európa Rádió Kft. hálózatba kapcsolódási kérelmet nyújtott be az NMHH Médiatanácsához, amelyet a testület elfogadott, így mostantól a szegedieknek sem kell nélkülözniük kedvenceiket, ezentúl a Rádió 1 az FM 87,9-es frekvencián szól majd.


A vidéki hallgatók elégedettségéhez azonban fontos, hogy az országosan ismert sztárokon és az igazi mai slágereken túl helyi információkhoz is jussanak, ezt természetesen az összes többi, már hálózatba kapcsolódott városhoz hasonlóan a szegediek is megkapják majd. Helyi híreket, programajánlót és információkat hallhatnak reggelente félóránként, napközben, 10 órától pedig óránként, hogy mindenről értesüljenek, ami a városban és vonzáskörzetében történik. Szegeddel együtt jelenleg 26 városban szól a Rádió 1, mindenhol kiemelt figyelmet fordítva a helyi hallgatók és természetesen a helyi hirdetők igényeire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!