Szeged és környéke

2019.07.26. 16:03

Szegedre jön Jane Goodall, a legendás állatvédő

Három éve már járt Máté Bencénél az ENSZ-békenagykövet, most a híres pusztaszeri természetfotós kiállítására érkezik. Előtte a Sziget Fesztiválra látogat el.

A Jane Goodall Intézet szervezésében az ENSZ-békenagykövet három éve már járt „a láthatatlan madárfotósnál", ahol nagy hatással voltak rá a detektívüveges lesek. Most élőben hallgathatjuk a világszerte elismert antropológus, etológus, főemlőskutató és természetvédő gondolatait. A Szeged Art rendezvénysorozat alkalmából érkezik Máté Bence természetfotó-kiállítása Szegedre, melynek megnyitóján Dr. Jane Goodall is részt vesz - miután ellátogatott a Sziget Fesztiválra. Máté Bence és Jane Goodall szívügye a felelősségvállalás az élővilágért, szem előtt tartva a jövő generációinak környezeti nevelését.


Máté Bence facebook oldalán olvastuk a meghívóban: az ingyenesen látogatható kiállítást augusztus 9-én 20 órakor nyitják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!