Szeged és környéke

2019.08.27. 20:14

Szerdán kezdődik a SZIN, idén óriáskerék is várja a fesztiválozókat

Kedden hatósági bejárást tettek a rendőrök, a mentők és a katasztrófavédelem.

Már csak néhány nap van hátra a nyárból, ám mielőtt a fiatalok visszatérhetnének hőn szeretett oktatási intézményeikbe, alig lesz idejük gyászolni a napsütést és a szabadságot, hiszen itt a nyár legnagyobb dobása, a Szegedi Ifjúsági Napok. Az idén is számos ismert hazai fellépő érkezik a fesztiválra augusztus 28-31 között. A zenei kínálat mellett sok egyéb programmal készülnek a szervezők, például idén először óriáskerék is várja a fesztiválozókat. Kedden még javában zajlottak a munkálatok, a Szegedi Rendőrkapitányság, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Mentőszolgálat képviselői hatósági bejárást tettek a fesztivál területén.


Helyet kapott egy jelentős jótékonysági megmozdulás is, a fesztiválozókat bohócorr viselésére buzdítják, melyet 400 forintos áron vásárolhatnak meg, a bevétellel pedig Szegedi Gyermekgyógyászati Klinikát támogatják.


Bővültek a SZIN mobil alkalmazás funkciói is, a fesztivál teljes programja mellett elérhető a megújult térkép és a fejlesztés lehetővé teszi, hogy mindenki összeállítása a saját programját, amelyről értesítést is kapnak a felhasználók a megjelölt koncert kezdete előtt 15 perccel. A SZIN-re érkezőknek illetve távozóknak pedig a MÁV 100 kilométerenként 100 forintos kedvezményt biztosít.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!