Szeged és környéke

2007.11.20. 15:44

Szerdán kezdődik Török Márk fegyelmi tárgyalása

Szeged - Szerdán reggel kezdődik Török Márk fegyelmi tárgyalása. Az EHÖK-elnök minden érdeklődőt meghívott az eseményre. Az egyetem Keczer Gabriella sajtószóvivő útján visszautasította a politikai támadás vádját.

Gonda Zsuzsa

Szerdán reggel kezdődik [namelink name="Török Márk"], a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának fegyelmi tárgyalása. A diákelnök kedden a rektori hivatal előtt tartott tájékoztatóján minden érdeklődőt meghívott az eseményre.

Korábban megírtuk: az EHÖK elnököt többek között azzal gyanúsítják, hogy nem szabályos módon intézkedett a szociális támogatások megítéléséről, és hogy engedély nélkül rendelt el felújítási munkákat a bölcsészkaron. Ament Balázs az EHÖK általános elnöke a Dugonics téren közölte: az egyetem politikai támadást indított Török ellen. Az tájékoztatón egyébként HÖK tagok és Török barátai is részt vettek.

Az egyetem Keczer Gabriella sajtószóvivő útján visszautasította a politikai támadás vádját.
– Rendkívül felháborítónak tartjuk, hogy egy független fegyelmi tanács eljárásának megkezdése előtt [namelink name="Török Márk"] a nyilvánosság bevonásával és az ügy politikai síkra terelésével megpróbálja előre befolyásolni a tanács munkáját – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!