Szeged és környéke

2013.09.16. 18:54

Szerdától a boré a tér

Szeged. Harmadik alkalommal rendezik meg a szegedi Dóm téren a Bor tér elnevezésű őszi bormustrát.

Delmagyar.hu

[namelink name="Licsicsányi Ilona"], a szervező Szegedi Városkép Kft. ügyvezetője elmondta, szerdán látványos szüreti felvonulással kezdődik a fesztivál. Kétszáz néptáncos lovasokkal, zenekarral vonul végig a városon. A kapcsolódó programok közül kiemelte a sakkszimultánt Papp Petrával. Szombaton 15 órától egy 30 táblás versenyen bárki összemérheti tudását a nemzetközi nagymesterrel.

Szombaton a Huszár Mátyás rakparton a Powertech Árkád Racing szervezésében egész napos versenyautó-bemutató lesz, az autósport különböző területeit (drift, rali, autokrossz, gokart) bemutatva. Ravasz Gábor szervező elmondta, az autók beszállókártyával ki is próbálhatók, az ebből befolyt összeg egy részéből a szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványt támogatják.

[namelink name="Katona Csaba"] értékesítési vezetőtől megtudtuk, a BMW helyi márkakereskedése, a C-Mobil Kft. a rendezvény biztonsági kocsija mellett – egy 6-os Grand Coupé – a tombola fődíját is biztosítja, amely egy hétvégi kirándulás egy BMW-vel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!