Szeged és környéke

2014.08.05. 13:29

Szerdától zárva Huszár Mátyás rakpart egy része

Szeged - A vasbeton köpenyfal építése miatt több hétre lezárják az Alsó-rakpart Árvízi emlékmű és a Móra Ferenc Múzeum közötti szakaszát.

Delmagyar.hu

Szerdán reggel 6 órától a partfal építési munkálatai miatt lezárják a Huszár Mátyás rakpart mindkét sávját az Árvízi emlékmű és a Móra Ferenc Múzeum között.

Újabb látványos szakaszához érkezett a belvárosi partfal rekonstrukciójának kivitelezése. A kivitelezést végző Szeged SHK 2013 Konzorcium megkezdi az érintett szakaszon az ún. vasbeton köpenyfal építését, mely a már megépült résfalhoz vízzáró módon kapcsolódva fogja biztosítani a partfal védelmét.

Néhány hétig biztosan nem vált zölre a lámpa. Fotó: Segesvári Csaba

Néhány hétig biztosan nem vált zölre a lámpa.
Fotó: Segesvári Csaba

Emiatt lezárják az Alsó-rakpart Árvízi emlékmű és a Móra Ferenc Múzeum közötti szakaszt. A lezárás ideje alatt az autósok a Roosevelt tér rakparti szakaszán nem, de a Stefánia felőli szakaszon továbbra is tudnak majd parkolni.

A rakpart lezárás várhatóan több hetet fog igénybe venni, ezért a Szeged Pólus Nonprofit Fejlesztési Kft.kéri az autósok és a lakosság türelmét.

A forgalomkorlátozásokkal és a projekttel kapcsolatos friss információk a www.szegedipartfal.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!