Szeged és környéke

2007.12.17. 21:58

Szerelem végzett az ásotthalmi rendőrrel

Ásotthalom - Vasárnap délelőtt saját otthonában végzett magával egy fiatal rendőr. A 28 éves ásotthalmi férfi azért vetett véget életének, mert barátnője szakított vele. Úgy tudjuk, korábban is volt már egy öngyilkossági kísérlete.

Munkatársunktól

– Rendőr kollégánk áramütéssel lett öngyilkos, adataink szerint magánéleti okok vezettek ehhez – értesítette szerkesztőségünket SMS-ben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A rendőrség – kegyeleti okokból – semmit nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Csupán annyit közöltek: fiatal kollégájuk vasárnap vetett véget életének.

Lapunk információi szerint a 28 éves P. József a mórahalmi rendőrségen dolgozott. A fiatalember azért lett öngyilkos, mert barátnője szakított vele. Az ásotthalmiak szerint kapcsolatuk már régóta tartott. Arról azonban senki nem tudott, miért romlott meg kettőjük között a viszony.

A tiszthelyettest korrekt és intelligens embernek ismerték a falusiak. A fiatalember édesanyjával, nevelőapjával és három féltestvérével együtt élt Ásotthalmon. Mostohaapja rokkantnyugdíjas, édesanyja pedig egy – helybeli – zöldségfeldolgozó telepen dolgozik.

Úgy tudjuk, P. Józsefnek korábban már volt egy öngyilkossági kísérlete; akkor is egy szakítás miatt akarta eldobni életét. Nagy mennyiségű gyógyszert szedett be, de sikerült megmenteni.

Annyit tudni, hogy vasárnap reggel – az öngyilkosságot megelőzően – a férfi autójával nekihajtott a falu főutcáján egy beton villanyoszlopnak. Egyesek szerint ez is egy öngyilkossági kísérlet volt, mások szerint csupán baleset, mert megcsúszott az úton. Annyi bizonyos, hogy a karambol után hazament, és árammal végzett magával. Azt azonban nem tudni, hogyan.

Az eset az egész települést megrázta. Egykori osztálytársai döbbenten értesültek József haláláról. Szerintük jólelkű, és jóvágású srác volt, aki könnyen szerezhetett volna új barátnőt. A falusiak leginkább a férfi szüleit és három húgát sajnálják. Szerintük ők soha nem fogják kiheverni József halálát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!