Szeged és környéke

2009.08.06. 23:22

Szerelmespárt alakít Pataki Ferenc és Erdélyi Tímea

Szeged - Zenés klipben szerepel Pataki Ferenc és Erdélyi Tímea, a Szegedi Nemzeti Színház két népszerű színésze. A filmes stáb tegnap egy Kárász utcai kávézóban forgatott.

Horváth Attila

Pataki Ferenc és Erdélyi Tímea szerelmespárt alakít a Laczi Gábor romantikus dalához készülő videoklipben. A tegnapi forgatás két szakaszból állt: egy hajnaliból és egy délutániból.

– Kicsit nehezemre esett a korai fölkelés, de nem okozott gondot a forgatás. Rutinosnak számítok, hiszen a Hooligans egyik klipjében már szerepeltem a kilencvenes évek végén – mesélte Pataki Ferenc. A Szegedi Nemzeti Színház színésze elmondta: a reggeli órákban vették fel az utcai jeleneteket, délután következett a kávézóbeli események forgatása.

A fiatal, csinos statiszták között is feltűnő jelenségnek számított tegnap Erdélyi Tímea. A színésznőnek végképp nem okozott gondot a kamerák előtt szerepelni, hiszen korábban egy tévésorozat sztárja volt.
– Egy klip képekre épül. Megbirkózunk a feladattal, élvezzük a forgatást – mondta Erdélyi Tímea.

Romantikus dalhoz forgattak klipet a Kárász utcai kávézóban. Fotók: Frank Yvette

Romantikus dalhoz forgattak klipet a Kárász utcai kávézóban.
Fotó: Frank Yvette

Laczi Gábor, a Groove in One nevű együttes korábbi énekese szólókarrierjét kezdi, ez az első saját klipje.

– Profi stábbal dolgozunk, az amatőrség minden formáját kizártuk. Ezért is kerestem fel a két színészt, ismertem az előéletüket. Tudtam, hogy jól vissza tudják adni a szerelmesek érzéseit – mesélt a forgatásról az énekes zeneszerző. A stábhoz tartozik még a rendező Szabó Gábor, az operatőr Bárány Péter, a stylist Pap János, illetve a fodrász Ritter Csaba is.

Sminkelik Erdélyi Tímeát.

Sminkelik Erdélyi Tímeát.
Fotó: Frank Yvette

Szerelmespár

Laczi Gábor videoklipje két emberről szól. Régóta ismerik egymást, s egyszer csak rájönnek: szerelmesek egymásba. Ennek megjelenítésére tökéletes a szegedi helyszín, elsősorban a sétálóutca és egy romantikus hangulatú kávézó. A klip októberben jelenik meg az egyik legnépszerűbb hazai zenei csatornán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!