Szeged és környéke

2019.08.09. 20:04

Szombaton is intézhetjük ügyeinket a kormányhivatalban és a NAV-nál is!

Az áthelyezett munkanap miatt a kormányablakok pénteki nyitvatartás szerint üzemelnek, de a NAV-nál is tudunk ügyet intézni még délelőtt.

Munkatársunktól

A Csongrád megyei kormányablakok munkatársai augusztus 10-én, szombaton pénteki nyitva tartás szerint, tehát 8 órától 12 óráig állnak az ügyfelek rendelkezésére. Az augusztus 20-ai ünnepre tekintettel ugyanis Varga Mihály pénzügyminiszter munkanap-áthelyezést rendelt el, így augusztus 19-én, hétfőn nem lesz lehetőség az ügyintézésre.


Változik az ügyfélfogadás rendje az áthelyezett munkanap miatt az adóhivatalnál is. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság ügyfélszolgálatai is működni fognak ma. Szegeden, a Bocskai utcai központ fél 12-ig, míg a hódmezővásárhelyi, makói, kisteleki és szentesi kirendeltség délig lesz nyitva. A központi ügyfélszolgálat és valamennyi kirendeltség augusztus 19-én és 20-án zárva tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!