Szeged és környéke

2017.09.13. 11:39

Szüreti felvonulással nyílik a Bortér: mától a boré, péntektől a repülésé a főszerep Szegeden

Látványos szüreti felvonulással kezdődik ma késő délután a hetedik Bortér. Az őszi bormustra idén már 114 borászatot vonultat fel.

Munkatársunktól

Szerdától vasárnapig Tokaj-Hegyaljától Villányig az összes hazai borvidék képviselteti magát. A színes, zenés-táncos felvonulás 18.30-kor kezdődik, a menet a Széchenyi tér–Klauzál tér–Dugonics tér–Árpád tér–Apáthy utca útvonalon érkezik a Dóm térre. A nemes italok, finom ételek mellett a Bortér dupla színpadán fellép többek között Horváth Charlie, Wolf Kati, Kökény Attila, a Bon Bon és rengeteg pop-rock-, jazz- és szvingelőadó szórakoztatja a közönséget a vasárnapig tartó bormustrán.

Gőzerővel épül a Bortér 2017. Fotó: Török János - GALÉRIA



A rendezvényhez péntektől csatlakozik a Szegedi Repülőnapok & Légiparádé. A háromnapos programsorozat péntek reggel a Közép-Európa Kupán induló közel 50 hőlégballon felszállásával kezdődik. Az esemény nem ingyenes, a helyszínen egy teljes árú bérlet 2990 forint.


A repülőnapok ideje alatt ingyenes különjáratok indulnak a tarjáni Víztorony térről és az Aradi vértanúk terétől a repülőtérre és vissza.


A rendezvények részletes programja megtalálható a Bortér aloldalunkon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!