Szeged és környéke

2010.09.07. 13:44

Tanuláskontroll: valóság, nem álom

Szeged - Tizedére csökkent a tanulásra fordított időm! - ez minden diák vágya, s a Tanuláskontroll villámolvasással című tanfolyam elvégzése után sokaknak nemhogy negyedére, de hetedére, vagy akár tizedére is sikerült a tanulásra szánt idejüket lecsökkenteniük.

Delmagyar.hu

Tizedik éve zajlanak Magyarországon ezek a tanulás-módszertani kurzusok. A 36 órás intenzív tréningen megtanulhatjuk, hogyan kezeljük akár vizsgahelyzetben is az egészség- és teljesítményromboló stresszt, hogyan használhatjuk ki a hosszú távú memóriánk adta lehetőségeket, mik azok a pofonegyszerű trükkök és módszerek, melyek a száraz memorizálást is kellemesebb és rövidebb folyamattá alakítják, vagy éppen a motivációnkat emelik meg nagyságrendekkel.

A villámolvasás is része a tanfolyamnak: egy speciális szemállás révén 2 másodperc/2 oldal lapozási sebességgel be tudjuk juttatni az információkat agyunk tudatostól eltérő részébe. Ezek után következik az aktiválási rész, mely által a számunkra szükséges információkat elő tudjuk hívni. Ez a módszer egy a tanultak közül, mely lehetővé teszi, hogy az eddigi tanulásra szánt időt és energiát a negyedére, a hetedére vagy akár tizedére csökkentsük.

A legközelebbi tanfolyam Szegeden szeptember 11-12., 18-19-én lesz közép- és főiskolásoknak, egyetemistáknak, felnőtteknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!