Szeged és környéke

2014.06.17. 22:11

Tisztítják a vízhálózatot

Szeged - Vasárnapig az AB Szeged 2013 Konzorcium ivóvízhálózatot tisztít a Szeged–Algyő ivóvízminőség-javító projektben Újszegeden, Szőregen, Alsóvároson és Hattyastelepen.

Munkatársunktól

Az ütemezett munka Újszegeden és Szőregen az Anna, a Sarolta, a Mária, a Hársfa, a Magdolna, a Melinda, az Orsolya, a Katalin, a Gizella, a Traktor, a Dorottya, a Klára, az Izabella, az Ildikó, a Kisszőlő, a Mimóza és a Máté utcában lesz. Alsóvároson a Váradi, a Kácsa, a Földmíves, a Szécsi, az Araszt és a Röszkei utcában, valamint a Vadkerti téren dolgoznak. Hattyason a Mokrini soron, a Mozdony, a Vaskapu, a Harangláb, a Zentai, a Kundombi, a Kamarás, Váltó utcában és a Sínpáron dolgoznak.

A tisztítás éjszaka (22 és 6 óra között) zajlik, ekkor átmeneti nyomáscsökkenés és vízhiány előfordulhat. Átmenetileg a víz zavarossá válhat, de ülepítés után fogyasztható. Javasolják, hogy az érintett időszakban 22 óráig mindenki vételezzen a szükségleteinek megfelelő ivóvizet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!