Szeged és környéke

2011.07.31. 14:30

Tízezer vendég az Operettfalun - galériával

Kübekháza - Körülbelül tízezer vendége volt szombaton Kübekházának, ennyien látogattak ugyanis el az Operettfaluba.

Timár Kriszta

Az ingyenes szabadtéri rendezvényhez az égiek is kegyesek voltak: bár a kezdés előtt egy órával még szakadt az eső, a gálára elállt.

A hagyományokhoz híven a fellépő művészek ismét lovaskocsikon érkeztek a színpad elé. A megnyitón Rövid beszédet mondott [namelink name="Molnár Róbert"], Kübekháza polgármestere, [namelink name="Kerényi Miklós Gábor"], a műsor rendezője, valamint a fővédnök Csongrád megyei Önkormányzat elnöke, [namelink name="Magyar Anna"].

Operettfalu Kübekházán. Fotó: Karnok Csaba (galéria)


A három órás műsor látványosra és színvonalasra sikerült köszönhetően a Budapesti Operettszínház 12 szólistájának, tánckarának és zenekarának. Többször tarkították látványos, akrobatikus koreográfiák - és természetesen nem maradhatott el Oszvald Marika híres cigánykereke sem. A vidám programot éjjel fél 12-kor tűzijáték zárta, valamint az ígéret: egy év múlva, július 28-án ismét lesz Operettfalu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!