Szeged és környéke

2019.04.05. 14:07

Több mint 2 ezer szegedi szerint Ujhelyinek tisztáznia kell magát

Baranyi Sándor egykori Szeviép-vezér állítja, Ujhelyi István EP-képviselő házát az ő cége újította fel, a Fidesz szegedi szervezete szerint pedig fontos, hogy a május 26-ai EP-választás előtt tisztán láthasson mindenki.

Munkatársunktól

Ezért telefonos közvélemény-kutatást tartottak 3 ezer szegedi körében – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján a párt helyi csoportjának alelnöke. Tápai Péter tájékoztatott: arról kérdezték a városlakókat, hogy luxusnak tartják-e Ujhelyi házában a konditermet, a szaunát és a jakuzzit, illetve szerintük a szocialista listavezetőnek be kell-e mutatnia a számlákat, szerződéseket arról, hogy nem a Szeviép végezte a munkát a házban. Kiderült, az első kérdésre a megkérdezettek 64, a másodikra 68 százaléka mondott igent. A fideszes alelnök hangsúlyozta, ha Ujhelyi Istvánnak fontos az ország, akkor bemutatja a dokumentumokat, hisz ez a leggyorsabb módja annak, hogy tisztázza magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!