Szeged és környéke

2011.02.13. 17:44

Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András a Szeged Plazában

Szeged - Szerelmes dallamok töltötték meg a Szeged Plazát vasárnap délután. Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András Valentin-nap alkalmából lépett színpadra a bevásárlóközpont ételudvarában.

Delmagyar.hu

Szerelmes duettet énekelt [namelink name="Tolvai Renáta"] és [namelink name="Kállay-Saunders András"] a Szeged Plazában vasárnap délután. A Megasztár tavalyi felfedezettjei Valentin-nap alkalmából léptek fel a bevásárlóközpontban.

Előbb Kállay-Saundres András lépett az ételudvarban összegyűlt tömeg elé. A zömmel hölgyekből álló közönség hatalmas sikítással köszöntötte a 25 éves énekest. Usher és Pitbull közös száma, a DJ Got Us Falling In Love Again című dal nyitotta az előadást, majd egymást követték a produkciók. Sorra készültek a mobiltelefonos felvételek és izgatottan szorongatták a papírjaikat a rajongók, hogy le ne maradjanak az autogramról. A produkciókat két mellényes táncos kísérte.

Tolvai Reni a színpad mellől figyelte a fiatal szívtiprót, aki Ne-Yo Beautiful Monster című dalával fejezte be a fellépését. Ekkor a szőke énekesnővel egy duettbe kezdtek: az eredetileg [namelink name="Dianna Ross"] és [namelink name="Lionel Richie"] előadásában ismert My Endless Love-ot énekelték el közösen. A dal végén megpuszilták és megölelték egymást.

Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András a Szeged Plazában. Fotó: Domonkos Sándor (galéria)


Reni és két táncoslánya vette át a főszerepet a plaza éttermei előtt felállított színpadon, elénekelte többek között a Fever ([namelink name="Peggy Lee"]), a Crazy (Aerosmith), és a Bad Romance ([namelink name="Lady Gaga"]) című dalokat. A tömeg hatalmas tapssal díjazta a tehetségkutató verseny győztesének produkcióját. A fellépések után autogramot osztottak a fiatal énekesek, illetve közös képeket készítehettek velük a rajongók.

A plazában a fellépés mellett egyéb Valentin-napi akciók várják a szerelmeseket. A Rádió 88 jóvoltából például kevesebbe kerülnek a szerelmes filmekre megváltható mozijegyek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!