Szeged és környéke

2008.09.27. 15:18

Torgyán: Gyurcsánytól Orbánig mindenki menjen nyugdíjba

Szeged - Az egykori kisgazda vezér, Torgyán József menesztené a parlament felét. Torgyán doktor Gyurcsány színészi képességeiről, a nép vérét szívó politikusokról, kedvenc receptjéről és a nagy visszatérésről is vallott a delmagyar.hu-nak. <a href="https://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/torgyan_gyurcsanytol_orbanig_mindenki_menjen_nyugdijba/2072013/#A"><img src="https://www.delmagyar.hu/ftp/img/audio_icon.gif" border="0" align="absmiddle"> <b>VIDEÓVAL</b></a>

Delmagyar.hu

[namelink name="Torgyán József"] manapság a Szövetség a Megújuló Magyarországért elnökeként tervezi, hogy visszatér a hazai közéletbe. A politikus a hét végén Szegedet vette ostrom alá.

- Nem járok se moziba, se színházba, de ide eljövök mert Torgyán jobb, mint egy kabaré – mondta egy idős férfi, aki szó szerint idézgette az egykori agrárminiszter humoros szólamait.

A Torgyán-féle "one man show" azonban csak néhány tucatnyi embert vonzott a Kapcába. - Sebaj, még nincs itt az idő, hogy bevegyük a városokat. Bezzeg a kis településeken százával özönlenek a népek, hogy hallják Torgyán urat – magyarázta Bánk Attila, Torgyán doktor egykori ellenlábasa, aki bevallotta: három éve tisztázták az elnök úrral a régi sérelmeket, és most újra harcostársak a közélet mezején, hogy együtt szerezzenek parlamenti mandátumokat.

Torgyán József Szegeden szónokolt - Videó
- Gyurcsánytól Orbánig mindenkit el kell küldeni nyugdíjba, aki a mai magyar politikai paletta élén található – szónokolt az elnök. Torgyán felszólította az Országgyűlést, hogy azonnali hatállyal szüntessék be a politikai pártok támogatását, sőt a politikai szervezetek az államtól kapott vagyonukat szolgáltassák vissza a hazának, a magyar népnek.

Az ügyvéd úr szerint az egész ország egy szeméthegy, és az országgyűlési, valamint az önkormányzati képviselők szívják a magyar nép vérét. Éppen ezért Torgyán menesztené a parlament felét.

A delmagyar.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy egy politikusnak „néznie kell a magyar élet minden valóságtartalmát". Így ő elment nyáron a Szigetre is, ahol szebbnél szebb lányok vették körül, hogy a kezükre és a fenekükre kérjenek autogrammot.

De egy politikusnak a konyhában is meg kell állnia a helyét, így elfogadta a TV2 Hal a tortán című műsor meghívását, ahol sikeresen vesztett. A nyilatkozatból megtudhatják, mi a kedvenc receptje Torgyán Józsefnek, aki azt javasolta a delmagyar.hu stábjának, hogy ne egyen a főztjéből, mert félő: nem lesz több interjú.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!