Szeged és környéke

2019.08.18. 19:08

Tragédiát előztek meg a rendőrök Szegednél - videó

Bajba jutott sofőrnek nyújtottak segítséget az M43-as autópályán.

delmagyar.hu

A Csongrád megyei rendőrök egy bajba jutott sofőrnek nyújtottak segítséget az M43-as autópályán, Szeged közelében. Gyors reagálásuknak köszönhetően, nem történt tragédia - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.


A police.hu-n olvasható közlemény szerint a járőrök augusztus 18-án 1 óra 40 perckor észlelték, hogy az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalán, a 3-as kilométerszelvény közelében egy kivilágított tehergépkocsi áll a forgalommal szemben, a belső sávban. A rendőrök azonnal megkülönböztető fényjelzéssel biztosították a helyszínt.

 


A szerb honosságú kamion idős sofőrje zavartan viselkedett. Elmondta, hogy Szerbiába akart menni, de eltévesztette az útirányt, ezért fordult meg az autópályán, azonban közben pánikba esett és megállt.


A teherautót az egyik motoros rendőr lekormányozta a sztrádáról, miközben társai megállították a forgalmat. A járművet végül egy közeli parkolóba kísérték és vezetőjével szemben helyszíni bírságot szabtak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!