Szeged és környéke

2014.07.01. 21:29

Tündérkönyvtáros Zákányszéken

Zákányszék - Idén első alkalommal jutalmazták azokat a könyvtárosokat, akiket az olvasói szavazatok alapján méltónak találtak a Tündérkönyvtáros név viselésére.

Munkatársunktól

A Kolibri Kiadó és [namelink name="Bosnyák Viktória"], a népszerű Tündérboszorkány-trilógia szerzője pályázatot írt ki a köztünk élő Tündérkönyvtárosok megtalálására. A könyvtárosokról megfogalmazott olvasói véleményeket május 20-áig lehetett eljuttatni a Kolibri Kiadónak. Azok a könyvtárosok, akik kellő számú pozitív értékelést kaptak, hivatalosan is megkaphatták a címet. Az okleveleket június 14-én adták át a budapesti Katona József Színházban egy zenés, mesés matinén.

A díjazottak között van Paraginé Tóth Edina. Fotó: DM

A díjazottak között van Paraginé Tóth Edina. Fotó: DM
Az országban tizenkét könyvtáros kapta meg az elismerést. A díjazottak között szerepelt Zákányszék könyvtárosa, [namelink name="Paraginé Tóth Edina"]. – Szeretni kell a könyvtárat, szeretni kell az olvasókat és az embernek szívvel-lélekkel kell tennie a dolgát – mondta Zákányszék első Tündérkönyvtárosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!