Szeged és környéke

2019.04.04. 13:14

Tűzhelyen felejtett étel gyulladt meg hajnalban Szegeden, de megvolt a szokásos avartűz is

Falevél okozta a bajt az Ipoly soron is.

Négyhektáros területen égett az aljnövényzet Deszk külterületén szerdán, a délelőtti órákban. A helyszínre érkező szegedi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral fékezték meg a lángokat - tudtuk meg a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól. Tegnapi cikkünkben arról írtunk, kiszáradt az ország: eddig 170 szabadtéri tűz történt csak Csongrád megyében. A katasztrófavédelem mellett a Mol is aggódik: a Szeged és Algyő közötti kőolaj- és földgázmezők mintegy 50 négyzetkilométerén több száz olaj- és gázkút található.

Kora délután a szegedi Ipoly soron egy szennyvízelvezető csatorna fedele alatt összegyűlt falevél füstölt - olvasónk fotókat is küldött. A kiérkező szegedi tűzoltók percek alatt eloltották a tüzet.

Ma hajnalban Szegeden, a Vajda utcában egy társasház konyhájában a tűzhelyen felejtett étel gyulladt meg. A tüzet a szegedi tűzoltók eloltották, majd átszellőztették a lakást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!