Szeged és környéke

2015.06.15. 17:28

Új tömegközlekedési térkép Szegeden

Több mint 300 hagyományos, utcaszerkezeti térképet tesznek ki a megállókba, 300 sematikusat pedig a járművekben lehet látni.

Delmagyar.hu

Hat év után új tömegközlekedési térkép készült a szegedi busz-, villamos- és trolivonalakról, hogy áttekinthetőbb, közérthetőbb és tervezhetőbb legyen a közlekedés. Több mint 300 hagyományos, utcaszerkezeti térképet tesznek ki a megállókba, 300 sematikusat pedig a járművekben lehet látni – jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester.

Kattintásra a kép nagyobb lesz!

Kattintásra a kép nagyobb lesz!
A tervezés és kivitelezés költségét a tömegközlekedési nagyprojekt kommunikációs költségvetéséből fizeti a város. [namelink name="Németh Zoltán Ádám"], a koordináló Szeged Pólus Nkft. projektigazgatója hozzátette, a térképek elérhetők cégük és a szolgáltatók honlapján. Külön színnel jelölték a járatokat, az időszakosokat megkülönböztetve az állandóktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!