Szeged és környéke

2019.04.25. 19:32

Újabb 20 szociális bérlakás talált gazdára

30 és 64 négyzetméteres otthonok találtak most új lakókra, akik közül heten gyermekes családok, tizenegyen gyermekét egyedül nevelő szülők, illetve ketten egyedülállók.

Idén további száz IKV-s lakás felújításával folytatja az önkormányzat a 2016-ban megkezdett szociálisbérlakás-programját – jelentette be Botka László polgármester csütörtökön újabb húsz nyertes pályázó kihirdetésén. Mint mondta, ezek teljes egészében felújított lakások, 4 év alatt 2 milliárd forintot fordít erre a célra.


30 és 64 négyzetméteres otthonok találtak most új lakókra, akik közül heten gyermekes családok, tizenegyen gyermekét egyedül nevelő szülők, illetve ketten egyedülállók. A kiosztott ingatlanok a Székely soron, a Kereszttöltés utcában, a Csongrádi sugárúton, a Retek utcában és a Temesvári körúton helyezkednek el, a kisebbek bérleti díja 9690, a nagyobbaké 20 ezer 350 forint. Kiderült, májusban újabb harmincöt lakásra lehet majd pályázni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!