Szeged és környéke

2019.03.20. 14:15

Újabb szintre léphet az ópusztaszeri emlékpark

Ezúttal a vállalatirányítási rendszerét kívánja fejleszteni az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Közhasznú Nonprofit Kft. a sERPa licenc felhasználási jogának megszerzésével.

Munkatársunktól

A kiépítést és a folyamatos fejlesztést, karbantartást a Magyar Turisztikai Ügynökség Nonprofit Zrt. végezné el, amennyiben azt a társaság további tagjai – a szegedi önkormányzat, a Feszty Körkép Alapítvány, a Szeged–Csanádi Egyházmegye, a Magyarok Világszövetsége és az ópusztaszeri önkormányzat – is jóváhagyják.


A szegedi közgyűlés pénzügyi bizottsága szerdán támogatói döntést hozott. Az új rendszer piacvezető funkcionalitású, innovatív, illetve speciális igényeket is képes kiszolgálni. A többszörös díjnyertes szoftver a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a legmodernebb megoldásokat nyújtja a felhasználóinak, ezért is lehet ideális választás az ópusztaszeri park teljes adminisztrációjához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!