Szeged és környéke

2019.04.26. 15:46

Újra a ligetben lesz a majális!

Ismét az Erzsébet Ligetben és a Zápor-tónál lesz a majális Szegeden. A ligetben már április 30-án elkezdődnek a programok.

Munkatársunktól

A szervezők szerint a Dél-Alföld legnagyobb ünnepi vidámparkját építik fel az idei szegedi majálisra. A rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón Németh István, a Szegedi Városkép Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a majálist idén újra az újszegedi Erzsébet Ligetben és a Zápor-tónál rendezik meg.


A ligetben már április 30-án kedden 16 órakor indulnak a programok a Délikert Napsugár Táncegyüttes műsorával, amelyet Indigó koncert és az Útközband zenekar koncertje követ. Az estét pedig Kocsis Tibor és Bebe zárja.

Május elsején délelőtt fél tíztől szól majd a zenés ébresztő. Utána pedig folyamatosan lesznek programok. Fellépnek például a Kozmosz Egyesület és az Ex-treme Dance School táncosai, a Vásárhelyi Katonazenekar és a Szegedi Nemzeti Színház művészei. Este a Coco Bongo koncertje, Vastag Csaba és Wolf Kati fellépése lesz.


A Zápor tónál május elsején 10 órakor kezdődik a zenés program a Csiga Duó fellépésével, amit egy hipp hopp műsor követ a Skillful Dance Tánciskolától. A délutáni táncos programok után Szűcs Judith és az Útközband zenekar koncertje zárja majd a programokat. Természetesen mindkét helyszínen lesznek árusok és büfések is, akik sörrel és virslivel várják a látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!