Szeged és környéke

2011.12.05. 21:39

Újra indul a pénzügyi vetélkedő

Csongrád megye - A 2010–2011-es iskolai tanévben a K&H Vigyázz, Kész, Pénz! országos tudásversenyében, amelyre 89 iskolából több mint 600 tanuló nevezett, felsős kategóriában a szegedi Bonifert Domonkos Általános Iskola III. helyezést ért el. <br>

Munkatársunktól

A megmérettetés idén újra elindult: 2012. január 10-éig nevezhetnek az általános iskolás csapatok oly módon, hogy a verseny honlapján található 4 feladatot megoldják és beküldik. Az első, online forduló feladatai és a verseny további részletei a www.kh-ezkeszpenz.hu weboldalon találhatók.
Az egész tanéven át zajló, háromfordulós vetélkedő során nemcsak a tanulókat, hanem az iskolákat és a pedagógusokat is díjazzák. A verseny zsűrijében a Magyar Nemzeti Bank és a Gazdasági Versenyhivatal, valamint az RTL Klub két ismert személyisége, [namelink name="Holló Márta"] és [namelink name="Szujó Zoltán"] is jelen lesz. A gyerekek netbookot, iPodot, hordozható DVD-lejátszót, digitális rajztáblát, IceWatch karórát és Geomag játékot, az iskolák irodatechnikai berendezést, sportszercsomagot, valamint könyvcsomagot nyerhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!