Szeged és környéke

2017.05.25. 19:20

Újra pályázhatnak gyakornoki ösztöndíjra a kommunikáció szakosok

Az SZTE kommunikáció szakos hallgatói újból pályázhatnak június 3-áig a Befutó Gyakornoki Programra; a tanszéki ösztöndíjprogramban 100 ezer forintot kapnak a tapasztalataik mellé.

A szakmai gyakorlatot hét helyen végezhetik a diákok: a Délmagyarország, a Szegedi Nemzeti Színház, a Szegedi Városi Televízió, a Hét Vezér Turisztikai Egyesület, az ópusztaszeri Erdei Vendégház, a Csillagösvény Labirintus, valamint a Menyegzőlap.hu esküvői portál alkalmazásában. A pályázathoz önéletrajz, motivációs levél és kreatív feladatmegoldás szükséges, ezt követik a személyes interjúk.


Egy hallgató több helyre is beadhatja a jelentkezését június 3-áig, azonban csak egyetlen pozícióban dolgozhat a tanulmányai mellett. A gyakornoki idő 5 hónap, de a szerződést meghosszabbíthatják, ha a mentor és a mentorált kölcsönösen elégedett. A részletes pályázati kiírások és egyéb információk a sztekomm.hu/befuto oldalon találhatók.

 

A Telekom, a Tourinform Szeged és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tovább foglalkoztatja a tavaly felvett kommunikáció szakos hallgatót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!