Szeged és környéke

2017.12.18. 10:31

Ünnepi tökély

Nőkkel kapcsolatos örök férfikérdésekre keressük a választ. Peller Mariann műsorvezetőt (képünkön) arról kérdeztük, miért érzik úgy a nők a karácsonyi időszakban, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie.

Munkatársunktól

– Nagyon  nehéz kérdés – kezdi. – Valószínűleg a nők erős fészekrakó ösztönével van összefüggésben a dolog.  Általában mi felelünk az otthon melegéért, ami karácsonykor különösen fontos – folytatja, és hozzáteszi, ő maga is az a típus, aki nem tudja ilyenkor otthagyni a polcokon a századik díszt, gyertyát vagy ajándéktárgyat sem, hiszen  már beleszeretett.


 – Ha valakiben megvan ez  a  tökéletességre való igény, akkor karácsonykor biztosan kicsúcsosodik! De én a várandósságaim utolsó hónapjaiban is így viselkedtem – avat be a kétgyermekes édesanya, és kikacsint a férfiak felé: ha még sosem karácsonyoztak együtt a párjukkal, de jön a baba, figyeljék, hogyan szépítgeti, rendezgeti a gyerekszobát és a kelengyét: ugyanezt tapasztalják majd a közös karácsonyokon is!


Hozzáteszi, nem kell azért megijedni, idővel mi, nők is belátjuk, hogy nem megy minden egyszerre, és megelégszünk a majdnem tökéletessel is.


– Tavaly már én is megelégedtem kétféle sütivel három helyett, és így is csodálatos volt az ünnep – fejezi be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!